thumb-jika-novinky.jpg

Novinky Jika pro rok 2018

Značka Jika přichází v letošním roce s těmito novými produkty : umyvadlové mísy Cubito Pure, baterie Cubito-N, bezrámové sprchové kouty Pure a nábytek Tigo N.

O nový sortiment se rozrostla série Cubito Pure. Koupelnovou kolekci charakteristickou geometrickými liniemi a noblesním vzhledem doplní vodovodní baterie, umyvadla na desku a bezrámové sprchové kouty. S novinkou přichází i oblíbená série Tigo, která přináší novou řadu nábytku Tigo N.

 

Umyvadlové mísy Cubito Pure - obdélníková a kruhová
Umyvadlové mísy Cubito Pure se stanou stylovou dominantou každé koupelny. Jednoduché, čisté linie a tenké stěny vzbuzují luxusní dojem. Ten je podpořen také umístěním umyvadla na desku a keramickou zátkou. Nová umyvadla jsou k dostání ve dvou tvarech, kruhovém a originálním obdélníkovém. Mísy vhodně doplní dřezová baterie z nové řady baterií Cubito-N nebo je lze zkombinovat s umyvadlovou baterií ze série Mio-N.
 

 

Baterie Cubito-N
Novinkou série Cubito Pure jsou také vodovodní baterie Cubito-N. Ty jsou charakteristické svým geometrickým designem. Nová řada navíc kombinuje kulaté a hranaté tvary. V nabídce jsou umyvadlové, vanové, sprchové i bidetové a dřezové baterie. Všechny disponují vysoce kvalitními kartušemi s dlouhou životností. Dále jsou v bateriích použity perlátory Neoperl, které díky omezení průtoku vody na 5 l/min šetří vodu a jsou snadné na údržbu díky speciálnímu materiálu zabraňujícímu usazování vodního kamene. Další úsporu přináší i možnost nastavení směru proudu vody.

 

Bezrámové sprchové kouty a dveře Pure
Další novinkou letošního roku je bezrámový sprchový kout Pure a bezrámové sprchové stěny a dveře. Ty jsou vyrobeny z bezpečnostního 8 mm silného skla, které umožňuje bezrámovou konstrukci. Sklo je navíc opatřeno speciální úpravou Jika perla GLASS, díky níž je údržba sprchového koutu velmi snadná. V nabídce je čtvrtkruhový sprchový kout s otvíráním vpravo. Kombinací sprchových dveří a pevné stěny různých rozměrů vytvoříte čtvercový nebo obdélníkový sprchový kout podle vašich představ. Bezrámové sprchové kouty lze instalovat přímo na dlažbu nebo na sprchovou vaničku Pure, Italia nebo Padana ze sortimentu Jika.

 

Nábytek Tigo N
Série Tigo v letošním roce přichází s novou řadou nábytku Tigo N, za nímž stojí designér Michal Janků. Nábytek vyniká jemným a uklidňujícím designem. Vyráběn je ve dvou variantách, a sice v populární bílé barvě s leskem na čelních plochách nebo v dřevodekoru jasan s výraznou strukturou dřeva. Rozměry nábytku a jeho přizpůsobivost z něj navíc činí ideální řešení i pro malé koupelny.