mini-banner-krasa-pomoci.jpg

JIKA A KRÁSA POMOCI SPOJILY SÍLY A POMÁHAJÍ SENIORŮM: pan Bohoušek

V letošním roce započala spolupráce s nadací Krása pomoci, jejímž hlavním posláním je zajistit seniorům důstojné a plnohodnotné stárnutí. Těší nás, že značka Jika svými produkty může usnadnit seniorům každodenní činnosti v koupelně, které jsou pro většinu z nás rutinou, ale pro mnoho seniorů představují nadlidský výkon.

Do konce tohoto roku se můžete těšit na tři realizace nových koupelen pro vybrané seniory, kterými jsou paní Anna z Českých Budějovic, 86 let, paní Anna z Plzně, 85 let a pan Bohoušek z Prahy, 75 let. Poslední zmíněný má novou koupelnu již hotovou a my jsme rádi, že se teď s vámi můžeme podělit o jeho příběh.


Pan Bohoušek celý život sportoval, hrál tenis a ping pong, věnoval se práci s mládeží a své rodině. Nyní je mu 75 let, je rozvedený, děti žijí trvale v zahraničí a věk si začíná vybírat svou daň. Těžká artróza a artritida začíná Bohouška velmi omezovat v běžném životě a pohyb se stává čím dál obtížnější.  Bohoušek žije v bytě 2+1 již více než 50 let. Koupelna byla původní z roku 1956 a hlavně vana představovala problém. Kompletní rekonstrukce koupelny a právě výměna vany za sprchový kout byla nutnost. Pan Bohoušek si z naší nabídky vybral sprchovou stěnu v kombinaci se sprchovými dveřmi Cubito Pure a vaničkou Padana, umyvadlo a skříňku zvolil ze série Lyra Plus.


Nyní už se pan Bohoušek může těšit z nové koupelny, kterou mu předala zakladatelka nadace Taťána Gregor Brzobohatá spolu s jednatelem a generálním ředitelem společnosti Laufen CZ panem Luisem Sergiem Castrem.


Panu Bohouškovi přejeme, ať mu koupelna dobře slouží mnoho let.