nasli-jsme-zpusob-jak-udelat-uklid-zabavnejsim

Našli jsme způsob; jak udělat úklid zábavnějším! Rádio Bubble je tady! Konec nudy v koupelně!

Pokud jste si mysleli, že naše snaha udělat vaši koupelnu krásnější a funkčnější je to jediné, co vám nabídneme, rozhodně byste nás podcenili. Jika není jenom tradice a kvalita výrobků, ale také pořádná dávka emocí a chuti oslovovat zákazníky stále novými nápady.

A tak jsme si jednoho dne řekli: „Když naše produkty pomáhají díky unikátním technologiím zjednodušit úklid v koupelně, nestálo by za to, rozvést tuto myšlenku ještě dál?“ A tak vzniklo rádio Bubble! První rádio vytvořené tak, aby vám zpříjemnilo úklid koupelny. Jedinečný projekt s velkým potenciálem startuje a hledá svoje fanoušky. Pevně věříme, že budete mezi nimi! Podporu nám už nyní vyjádřila celá řada známých osobností a to nás ohromně těší.

radio.jika.cz

A proč právě rádio?

Z aktuálního průzkumu pro značku Jika vyplynulo, že ve většině českých domácností je úklid koupelen stále doménou žen a každá pátá žena při něm poslouchá rádio. Když vezmeme v potaz, že každý den se koupelna uklízí ve 12 % domácností, několikrát týdně v 36 % a jednou týdně ve 43 % domácností, máme tady široké publikum, které chceme oslovit právě ve chvíli, kdy to nejvíce ocení.

Nalaďte se na úklid s Rádiem Bubble

Zajímá vás, co uslyšíte, až si pustíte naše rádio? Tak třeba v Knihomolce Deníček Moderního fotra od Dominika Landsmana, filmové recenze Kamila Fily nebo v pořadu Čistotéka hudbu vybranou tak, aby vám s ní úklid šel co nejlépe od ruky. Mývalovy tipy poradí, jak uklízet co nejefektivněji a s Výletníkem můžete během úklidu plánovat, kam vyrazíte s rodinou na výlet. Pořad Čas na časák vzniká ve spolupráci s Bauer média a přináší stručný přehled toho, co nového vás čeká v časopisech Cosmopolitan, Harper's Bazaar nebo Žena a život, včetně celých článků v audio podobě.

S Jikou a Rádiem Bubble je zkrátka úklid koupelny vždycky příjemnější. Můžete nás sledovat i na Facebooku .

radio.jika.cz